Dweilorkest                                                                        "De Kroezenhøkers"
                 Dweilorkest                                                                        "De Kroezenhøkers"
                 Dweilorkest                                                                        "De Kroezenhøkers"
                 Dweilorkest                                                                        "De Kroezenhøkers"

Inloggen

Facebook Image

2018

Samenloop voor hoop oudeijsselstreek

Trots!
Zondag 23 september j.l. hebben wij muzikale medewerking mogen verlenen tijdens het laatste uur van het wandel evenement samenloop voor hoop oudeijsselstreek.
Hulde voor de organisatoren, vrijwilligers en deelnemers voor het volbrengen van dit 24-uurs durend wandel evenement.

 

Kroezenhøkers uitje 2018

Zaterdag 14 juli jl. hebben de muzikanten weer hun jaarlijks uitje gehad. 's middags om 13 uur werden we verwacht in Terborg alwaar een kopje koffie met een italiaanse muffin genuttigd kon worden. Vandaar uit ging het op de fiets naar wijngoed "Monterferland". Daar hebben we uitleg gekregen over het ontstaan van deze locatie en na de rondleiding een echte wijn proeverij gehad. En ja..... ook de "niet" wijnliefhebbers hebben hun steentje bijgedragen.
Daarna ging het op de fiets richting de Kroezenhoek waar een echte pizza kar op ons stond te wachten. Iedereen kon zijn eigen pizza maken. Dit was nog een hele klus! Maar één ieder heeft voldoende kunnen eten en drinken. Kortom het was weer een geslaagde dag. Organisatie bedankt!!


Foto's met dank aan Selma Bultink

Meer foto's van ons uitje zijn te vinden onder menu "Foto's"

Musicday 2018 Kalkar

Zondag 27 mei stond Wunderland Kalkar vol met muziek. Alllerlei dweilorkesten, muziekbands enz. waren deze dag aanwezig om over het gehele park voor u op te treden.
Ook de Kroezenhøkers waren erbij. De dag begon vrij zonnig maar al snel overheerste de bewolking. Maar de muzikanten bliezen er ondanks dat er flink op los.
Dit werd enorm gewaardeerd door de aanwezige bezoekers en de organisatie. En jullie kunnen ons zeker volgend jaar weer verwachten!!

 
Meer foto's op onze foto pagina.

 

Afscheidsreceptie Edith 31 maart 2018

Op zaterdag 31 maart hebben wij op uitnodiging van Margot en Ans mee gewerkt aan de afscheidsreceptie van Edith in Terborg.
Edith had op deze zaterdag voor het laatst haar winkel open. Helaas heeft zij door omstandigheden moeten besluiten om de winkel dicht te doen.
Margot en Ans, hebben een prachtig, muzikaal afscheid voor haar geregeld. Om iets voor 16 uur werden wij door Margot opgehaald bij Van der Eem. Al spelend kwamen we bij de winkel en speelden een paar nummers voor Edith en het aanwezige publiek. Om klokslag 16 uur hield Margot een toespraak en daarna, wij speelden het nummer "Dat doet de deur dicht", sloot Edith haar winkel voorgoed dicht.
Na een hapje en een drankje speelden we nog een 2-tal nummers en verlieten daarna al spelend de hoofdstraat. Weer een aantal mensen blij gemaakt. Prachtig.
   

Carnavalsoptocht 2018 Zillewold

Zondag 11 februari waren wij, de Kroezenhøkers, weer van de partij tijdens de carnavalsoptocht in Zillewold.
Voor het begin nog gauw even een nieuw nummer ingestudeerd. Het allom bekende "hallo allemaal wat fijn.......", iedereen kan het wel dromen.
Ondanks het vrij koude weer met halverwege de optocht zelfs nog een paar spat regen hebben wij ons prima vermaakt.
En gezien de drukte langs de route waren er meer met ons.
Wij gaan nu weer volop repeteren voor ons volgende optreden. Heeft u wat te vieren en daarbij gezellige muziek bij nodig? Neem dan even contact met ons op via deze website onze facebook pagina.

Willekeurige afbeelding

Laatste nieuws


Copyright © 2014 - Kroezenhøkers All Rights Reserved.